% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

VÁSZONKÉPEK A CÉGES ARCULAT RÉSZEKÉNT

VÁSZONKÉPEK A CÉGES ARCULAT RÉSZEKÉNT

 

A vászonképre sokan kizárólag úgy tekintenek, mint jó lakásdekorációs megoldásra. Az igazság azonban az, hogy egy szépen megtervezett, minőségi vászonkép nem csak otthonunkban mutathat jól. Várótermek, tárgyalók, irodák, üzletek kiemelkedő dísze lehet, egyszóval a céges arculat, a marketingstratégia részeként is hatékonyan integrálható.
A vászonkép egyszerre elegáns, modern, és személyre szabható dekorációs eszköz, melyet minősége és rugalmassága egyszerre tesz kiváló arculati elemmé mind a kisvállalkozások, mind pedig a nagy cégek számára.

Most megmutatjuk azt, miért lehet érdemes neked is alkalmaznod!

 

Az igényes megjelenés része

A vászonképet a legtöbben azért szeretik, mert nem egyszerű tömegtermék. Magas színvonalú, minőségi dekorációs eszköz, mely igényeink szerint alakítható, személyre szabható. A prémium vászonra, magas minőségű festékkel készült képek nem csak időtállóak, de megjelenésükkel exkluzivitást, eleganciát is sugároznak.
Legyen szó akár az üzletben, akár a tárgyalóban, vagy épp az irodában elhelyezett dekorációról, a vászonkép tökéletes választás lehet, hiszen komoly, megbízható képet fest cégünkről. Megjelenésével profizmust sugároz, és segít abban, hogy egy adott területen hiteles, jó munkát végző képviselőinek mutassuk magunkat.
Vászonképet akár céglogóból, vagy a vállalati arculat bármely jellegzetes, mutatós eleméből is készíthetünk.

 

Irodai dekoráció

A munkahely olyan, mintha második otthonunk lenne. Napjaink nagy részét az irodában töltjük, éppen ezért fontos, hogy a minket körülvevő környezet jó hatással legyen ránk.
Az egyedi vászonkép csakúgy, mint otthonunkban a munkahelyen is kiváló dekorációs eszköz, mely segít abban, hogy környezetünket egyszerre látványos és igényes módon tudjuk feldobni.
Saját arculati elemeink mellett gyönyörű tájképeket, festményeket, vagy egyéb, megnyugtató, motivációt sugárzó képeket is nyomtathatunk rájuk, melyek nem csak a munkamorálra, de dolgozóink hangulatára is pozitív hatással lehetnek.

 

A kreatív reklám mindig hatékonyabb

Sokan talán nem is gondolnák elsőre, mennyi lehetőség rejlik a vászonképekben. Az igazság azonban az, hogy ez a látványos megoldás nem csak dekoráció, de ötletes marketingeszközként is kiválóan alkalmazható.
Az egyedi tervezésű nyomtatott vászonkép segítségével készíthetünk például kreatív térképet, mely remekül mutat a tárgyalóban, az irodában, vagy épp üzleteinkben is. Ezeken tűk segítségével megjelölhetjük, hol találhatók az ország területén partnereink vagy üzleteink, de akár vendégeink is megmutathatják rajtuk, a világ mely pontjáról érkeztek hozzánk.

 

Miért szeretjük annyira a vászonképet?

A vászonkép legnagyobb előnye az igényes megjelenés és a minőségi kivitelezés mellett nem más, mint a rugalmasság. Ha úgy döntünk, marketingstratégiánk részeként alkalmazzuk, a lehetőségeknek tulajdonképpen semmi más nem szabhat határt, csak a fantáziánk.
Egyedi vászonképre ugyanis gyakorlatilag bármilyen minta elkészíthető, legyen szó akár céglogóról, akár arculati elemről, vagy bármilyen egyéb, egyedi ötletről. Sőt, gyorsan és egyszerűen használható online tervezőnk segítségével a céges arculat részeként tervezett vászonképek nem csak saját mintával láthatók el, de egyedi méretre és formára is alakíthatjuk őket.
Sokan döntenek vászonkép helyett a falmatrica mellett, azonban érdemes tudni, hogy ez a megoldás kevésbé praktikus. A falmatrica egyszer használatos dekorációs elem, melyet festés után nem tudunk újra alkalmazni. Ráadásul megjelenése is kevésbé elegáns, kevésbé sugallja egy cég vagy termék exkluzivitását. Ezzel szemben a vászonkép nem csak esztétikusabb, de praktikusabb is, hiszen szükség esetén könnyedén mozgatható, egyszerűen áthelyezhető.
Legyen szó tehát bármilyen vállalkozásról, komoly, elegáns arculatról, vagy épp humoros, bohókás megjelenésről, a vászonkép egyéniségünk kifejezése mellett arra is tökéletes megoldást jelent, ha szeretnénk ügyfeleink bizalmát hatékonyabban elnyerni, és szeretnénk megmozgatni vásárlóink, kuncsaftjaink fantáziáját.

2023. már. 06.