A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

ÍGY LEHET EGYEDI VÁSZONKÉPED A FELEJTHETETLEN NYARALÁSI EMLÉKEKBŐL

ÍGY LEHET EGYEDI VÁSZONKÉPED A FELEJTHETETLEN NYARALÁSI EMLÉKEKBŐL

 

Az üdítő és kikapcsolódással járó nyaralások egyetlen hátulütője, hogy bármennyire is szeretnéd őket örökéletig meghosszabbítani, valahogy mindig gyorsan elrepülnek. A legszebb pillanatokat ezért célszerű tehát megörökíteni, majd igényes egyedi vászonkép formájában reprodukálni.

 

Ha valamikor, akkor idén még többet jelenthetnek a nyaralás emlékei

A kora tavasszal meteoritként becsapódó járványhelyzet nem akárhogyan húzta keresztül sokak nyaralással kapcsolatos terveit és vágyait. Jó eséllyel Ti is epekedve várjátok már a hőn áhított nyaralást, hogy legalább néhány nap erejéig kiszakadjatok a megszokott közegből.
Az üdülés ugyanis egyet jelent a szabadsággal, az önfeledt pillanatokkal és a feltöltődéssel. Ilyenkor élvezhetitek ki az egész éves munka gyümölcsét, akár vízparton, akár egy festői környezetben elterülő wellness szálloda medencéje mellől.

 

A tökéletes pillanatot megörökítő fotó kidolgozása szuper ajándék ötletnek bizonyulhat

Akár kettesben, akár családosan vagy barátokkal utaztok el idén nyáron, minden bizonnyal Ti is vadásztok majd a fotózáshoz ideális pillanatokra, helyszínekre és meseszép hátterekre. Nem kérdés, hogy ilyenkor össze kell állni egy jól elkapott csapatfotóra, hogy később legyen miről nosztalgiázni.
Példának okáért egy igényesen kidolgozott egyedi vászonkép előtt állva, ami nem mellesleg nagyszerű ajándék ötletnek bizonyulhat születésnap, évforduló, vagy többek között karácsony alkalmából.

 

Pontosan mire lesz szükséged a vászonkép rendeléséhez?

Leginkább egy nagyszerű pillanatban megörökített fotóra, illetve legfeljebb 3 percre a folyamat lezongorázásához. Könnyebbséget jelenthet, hogy a képnek nem feltétlenül kell professzionálisnak lennie, egy okostelefon segítségével készített darab ugyanúgy szuperül működhet.
Fontos azonban, hogy a választott fotó ne legyen kicsinyített. Ennek szellemében a Facebook vagy Instagram felületéről letöltött képekből nehéz bármi jót kihozni. Alapvetően minél nagyobb a fotó mérete, annál jobb minőségű lesz a vászonkép látványa is.
Ami a maximum 3 percet illeti, legfeljebb ennyi időt vesz majd igénybe a folyamat menedzselése. A rendelést akár asztali számítógépről, laptopról, táblagépről, vagy okostelefonról is elindíthatod.

 

Így tudod elindítani a vászonkép elkészítésének folyamatát

Nulladik lépésként kattints a vászonkép tervező felületére. Kattints a „képfeltöltés” gombra, majd válaszd ki a vászonképre kinézett fotód. Amikor ezzel készen vagy, a felület a tervező második lépésére navigál.
Ezen a ponton lesz lehetőséged kiválasztani az egyedi vászonkép elrendezését, a szélességét és magasságát, illetve a vakráma vastagságát. A tervező egyébként vizuális, tehát a változtatásaidnak megfelelően kapásból láthatod is a majdani megjelenést.
Ha szeretnéd, akkor az egyedi vászonképhez feliratot is megadhatsz, méghozzá az általad igényelt színárnyalattal. Sőt, tetszés szerint beállíthatsz fekete-fehér, illetve barnított összhatást is a képnek.
A felület egyben árkalkulátorként is funkcionál, vagyis az egyes beállítások függvényében a képernyő jobb oldalán folyamatosan ellenőrizheted, hogy az egyedi vászonkép mennyibe kerül majd.
Amikor kész vagy, akkor kattints a „kosárba helyezés” gombra, így véglegesíteni tudod a rendelésed.

 

Hogyan fogod kézhez kapni a nyaralásról készített egyedi vászonképet?

Amikor végeztél az egyedi vászonkép rendelésével, néhány percen belül kapni fogsz egy megerősítő emailt. Hogyha a megadott fotó méretével vagy minőségével kapcsolatban bármi javításra szorul, azzal kapcsolatban telefonon kapsz további segítséged.
Amikor mindent sikerült fixálni, onnantól kezdve legfeljebb kettő vagy három munkanapon belül kézhez is kapod a megrendelt vászonképet. Innentől kezdve csakis tőled függ, hogy egyből helyet szorítasz neki a falon, vagy pedig különleges ajándékként becsomagolva nyújtod át bármelyik hozzád közel álló személynek.

2023. feb. 21.