A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

ÍGY KÉSZÍTHETSZ EGYEDI VÁSZONKÉPET APÁK NAPJÁRA

ÍGY KÉSZÍTHETSZ EGYEDI VÁSZONKÉPET APÁK NAPJÁRA

 

Éppen Apák napjára keresel ajándék ötletet, de még semmi eredeti nem jött szembe? Készíttess neki egyedi vászonképet, mert erre biztosan nem számít. A cikkben lépésről lépésre leírjuk az ajándék beszerzésének a folyamatát, így mire eljön a várva várt nap, minden adott lesz a tökéletes meglepetéshez.

 

Az anyukák mellett bizony a családapák is megérdemlik az elismerést

A május első vasárnapján esedékes Anyák napjához hasonlóan az Apák napja is nemzetközi ünnepnek számít sok országban. Magyarországon történetesen június harmadik vasárnapján esedékes, idén tehát június 21-re esik.
Ennél jobb alkalom pedig nem is kínálkozhatna ahhoz, hogy kedves gesztus formájában hálálja meg a család apának az állhatatos munkát, a sok-sok törődést és figyelmet. Van is egy konkrét ötletünk arra, hogy mi legyen az idei meglepetés.

 

Kreatív ajándék ötlet, ami még bőven nem a lejárt lemez kategória

Az üveg bor, a borotválkozó szett és a fotós bögre egy ideje már a lerágott csont kategóriába tartozik az ajándékok terén. Ennél többet érdemel az ünnepelt, egyúttal az öröme is sokkal őszintébb lesz egy kreatív meglepetés láttán.
Fotóalbumot talán már kapott, egyedi vászonképet viszont jó eséllyel még sosem. Pláne olyat nem, amelyek a leginkább emlékezetes, közösen átélt pillanatokat elevenítik fel. Ezt a képet kiteheti a nappali vagy a dolgozószoba falára, rápillantva pedig mindig mosolyoghat egyet.

 

Akcióterv az Apák napi ajándék beszerzéséhez

Szóval megvan az ötlet, most már csak a kivitelezés maradt hátra. A legjobb, hogy a szerkesztést online is meg tudod oldani. Első körben az lesz a feladat, hogy válogass össze egy halommal a legjobb családi fotókból.
Tetszés szerint jöhetnek képek a családi ünnepekről, kirándulásokról, nyaralásról vagy összejövetelekről. Szintén telitalálatnak bizonyulhat egy-egy archív fotó digitalizált verziója, amik az apuka fiatal korának egy-egy kedves emlékét elevenítik fel.
Ha megvannak a kedvenc fotók, akkor versenyeztesd meg őket. Akár összeülhet egy gyors családi kupaktanács is, természetesen édesapa tudta nélkül. Persze akkor sincs patthelyzet, ha nehéz dönteni a legjobbak között.

 

Az sem gond, ha nem tudsz választani a tucatnyi jól sikerült fotó között

Ugyanis a legkevésbé sem szeretnénk akadályt gördíteni a kreativitás kibontakozása elé. A legfontosabb ugyanis az, hogy az Apák napi ajándékötlet tökéletesen célba találjon. Annak az eldöntését már rátok bízzuk, hogy a meglepetését kibontva édesapa inkább pityeregjen a meghatottságtól, vagy pedig felkacagjon örömében.

 

Így tudjátok majd begyűjteni az elkészült meglepetést

Megvolt az online szerkesztés, egyúttal a rendelést is sikerült megvalósítani. Joggal merül fel benned kérdésként, hogy miként is kapjátok majd kézhez az elkészült ajándékot. A procedúra mindössze néhány munkanapot vesz igénybe, a folyamat menete pedig a következő.
Amint leadtad a rendelésed, az általad feltöltött fotókat ellenőrizzük. Ha minden stimmel, kapni fogsz egy nézőképet a majdan elkészülő ajándékról. Amikor ezt jóváhagytad, elkezdődik a munka.
Az elkészült vászonképet tetszés szerint átveheted hétfőtől péntekig 9:00 és 18:00 óra között a Nagy Lajos király úti üzletünkben, vagy ha neked úgy kényelmesebb, kérhetsz házhozszállítást is.

2023. feb. 21.