A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

TŐLÜNK PONTOSAN AZT KAPOD, AMIT A KÉPERNYŐN LÁTSZ

TŐLÜNK PONTOSAN AZT KAPOD, AMIT A KÉPERNYŐN LÁTSZ

 

Sajnos az online vászonkép tervezők minősége sokszor hasonlít a vakrandik világához, ugyanis élőben nem egészen az a látvány fogad, amire számítottál. Részünkről sokkal inkább az „amit online látsz, azt kapod élőben” elképzelhető csak, ennek tanúbizonyságául írtuk ezt a bejegyzést is.

 

Vászonkép saját fotóból, mindössze néhány kattintással

Az egyedi vászonkép igenis menő ajándék, amit nyugodtan bedobhatsz családi ünnepek, baráti szülinapok, sulis vagy céges alkalmakra is. Ráadásul nem kell érte végig járnod egyetlen zsúfolt plázát sem.
Mindössze néhány jól elkapott pillanatot megörökítő fotóra, illetve egy laptopra vagy okostelefonra lesz szükséged a rendeléshez. Persze joggal merül fel benned kérdésként, hogy a majdan elkészülő vászonkép mennyire egyezik majd a tervezőn látott, szemre igencsak tetszetős verzióval.

 

„Amit látsz, azt kapod”

Nézd el nekünk a kissé magyartalan megfogalmazást, a „what you see is what you get” angol kifejezés tükörfordítását nem akartuk másként megfogalmazni. Mi ugyanis ebben hiszünk, csakis olyan online tervezőt szerettünk volna megalkotni, ami tökéletesen rímel erre a kifejezésre.
Merthogy az online leadott rendeléseknél sajnos ez az alapelv sokszor sérül. Pedig nincs is annál lelombozóbb, mint amikor az interneten még olyannyira szépnek és igényesnek kinéző alkotás a teljes valójában kategóriákkal marad el az elvárásoktól.
Mi nem szeretnénk csalódást okozni sem neked, sem pedig annak, akinek az egyedi vászonképed adni szeretnéd.

 

Nálunk nem kell az utólagos látványtervezés miatt aggódnod

Időnként megkérdezik tőlünk egy-egy rendelés előtt, hogy milyen lesz majd a legyártott kép. Eleinte ezt a kérdést nem is igazán értettük, hiszen az online tervezőnk úgy készült el, hogy a végeredmény minden esetben azonos legyen a tervezőn láthatóval.
Nálunk tehát nem lesz szükség utólagos látványtervezésre, ahogyan azt hasonló oldalaknál tapasztalhatod. Tőlünk pontosan azt a vászonképet kapod majd kézhez, amit megrendeléskor a képernyőn látsz.
Nincs torzítás, nincsenek elcsúszások, és a képek sem fognak elmosódni. Ráadásul ez nemcsak az asztali számítógépről vagy laptopról szerkesztett és megrendelt egyedi vászonképeknél lesz így.

 

Igen, a képfeltöltés mobilról is hibátlanul működik

Tisztában vagyunk vele, hogy jó eséllyel ezt a cikket is épp okostelefonról olvasod. Ha pedig kedvet kapnál a vászonképed megtervezéséhez, minden bizonnyal nem sok kedved lenne csak azért asztali PC elé ülni.
Persze az sem mellékes, hogy a legjobb fotóidat Te is mobilról éred el. Vagyis nem kell őket átjátszanod a számítógépre, ami alsó hangon is öt vagy tízperces művelettel ér fel. Az okostelefonon elég lesz pár másodperc keresgélés, és máris mehet a fotók feltöltése.
Méghozzá abszolút gördülékenyen. Az internetes képszerkesztőnk tervezésekor és a fejlesztői munkák során ugyanis rengeteget teszteltük magát az oldalt, hogy hiba nélkül lehetővé tegye a vászonképed összeállítását.
Elvégre nekünk is az lesz az érdekünk, hogy az elkészült egyedi vászonképpel maradéktalanul elégedett legyél.

 

2 perc alatt meglehetsz a rendeléssel, és még regisztrálnod sem kell

Nálunk gyorsabban tudsz egyedi vászonképet rendelni, mint amennyi időt a cikk elolvasása igényel. Még regisztrációt sem feltétlenül kérünk tőled, ha nem ragaszkodsz hozzá. Egyszerűen feltöltöd a fotóidat, beállítod a kívánt paramétereket, és az adataid megadásával már véglegesítheted is a megrendelésed.
A biztonság kedvéért mi ellenőrizzük a feltöltött fotók minőségét, neked pedig küldünk egy nézőképet jóváhagyásra. Amint ezt „leokéztad”, máris elkezdődik a munka. Mindössze néhány nap, és már át is veheted az elkészült vászonképet.

2023. feb. 21.