A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Egyedi vászonkép témaötletek hotelekbe, szállodákba és vendégházakba - folytatás

EGYEDI VÁSZONKÉP TÉMAÖTLETEK HOTELEKBE, SZÁLLODÁKBA ÉS VENDÉGHÁZAKBA - FOLYTATÁS

 

Korábban már írtunk róla, milyen sokféle variációban kerülhetnek egyedi vászonképek a szállodák falaira. Ezen sormintát folytatva adunk ma plusz ötleteket, rámutatva azok előnyös mivoltára is.

 

Egyedi vászonkép variációk a gasztronómia szellemében

Elvégre a hamisítatlan szállodai élmény egyik legfontosabb összetevője az, amit az ember az étkező környékén, vagy adott esetben a teraszra kiülve tapasztal. A fantasztikus svédasztalos reggeli, vagy a könnyed esti vacsora sokunk nagy kedvence.
Úgyhogy ennek szellemében igencsak lehet relevanciája néhány étvágyfokozó egyedi vászonképnek a falakon. Különösen olyan fogásokból, amelyek az éttermi rész kínálatában egyaránt fellelhetők.
A fotókat érdemes lehet profi ételfotóssal készíttetni, onnantól kezdve pedig az egyedi vászonképek elkészítése könnyed ujjgyakorlat.

 

A kávézás szeretete, mint az egyedi vászonképek alapja

Még maradunk egy kicsit a gasztronómiánál, viszont egy egészen specifikus területet fogunk érinteni. A hotelek, szállodák és vendégházak közönségének a döntő többsége minden bizonnyal előszeretettel fogyaszt kávét.
Sőt, közülük bizonyosan akadnak jópáran, akik valóságos kávé rajongónak mondhatják magukat. Úgyhogy számukra mindenképp izgalmas látnivalót kínálhat az, hogyha a recepció, a szobák vagy a folyósó falain pompázatos kávé költemények láthatók.
Az ételfotókhoz hasonlóan indítja be egyébként az erre specializálódott ingereket az, ha a kávézásról hallunk, olvasunk, vagy látunk bármilyen hozzá köthető dolgot. Naná, hogy ennél jobban semmi nem csalja majd a bár felé a vendégeket.

 

Egyedi vászonkép témaötletek a filmvászonról

Ez az ötlet leginkább a filmek iránt rajongó hotel tulajdonosoknak, menedzsereknek, üzemeltetőknek és kreatív szakembereknek lehet kézenfekvő. A klasszikus filmek ugyanis egytől egyig kiváló emlékeket ébreszthetnek a látogatókban, nem beszélve a klasszikus filmek még klasszikusabb jeleneteiről.
Úgyhogy meg kell azt vizsgálni, milyen lehetőségek állnak rendelkezésre ezen a téren, illetve melyik műfaj klasszikusai jöhetnek egyáltalán szóba. Bónusz tippünk pedig még egy plusz csavart visz a történetbe.
Vagyis mi lenne, ha a klasszikus filmek és jelenetek közül azokra fókuszálnánk, amelyek egyértelműen egy hotelben játszódnak? Máris ott a tökéletes kapcsolódási pont, és már mehetünk is tovább az egyedi vászonképek elkészítésével.

 

Partner hotelek, környékbeli városok és látnivalók

Úgy is fogalmazhatunk, hogy adott esetben a konkurenciánk is lehet a partnerünk. A maximális mértékig lojális vendégeken túl ugyanis mindig lesz egy olyan réteg, akik a felfedező kedvük miatt szeretnek többféle szálláshelyet is felkeresni.
Úgyhogy ezt kihasználva köthetünk megállapodásokat más szálláshelyekkel: „ha nálatok kikerül az egyedi vászonkép a mi hotelünkről a falak egyikén, akkor a nemes gesztust mi is hasonlóan fogjuk viszonozni”.
Persze akadhat olyan élethelyzet, amikor ez a döntés kézenfekvő. A szálloda láncoknál és franchise hoteleknél tényleg praktikus megoldás lehet egyfajta kedvcsináló jelleggel reklámozni más lokációkat egyedi vászonkép formájában.
Alternatívaként pedig nemcsak a konkrét szálláshelyek, hanem a településeik egy-egy nevezetessége is bátran felkerülhet a falakra.

 

Életképek a korábbi vendégek hozzájárulásával

Akár még motiválhatjuk is a vendégeket egy-egy kisebb ajándékkal annak szellemében, hogy az ott tartózkodásuk ideje alatt készülhet-e róluk egy-egy mosolygós fotó. Elvégre mi adná vissza hitelesebben az épületen belüli kötetlen hangulatot, mint az ottlévők őszinte megnyilvánulásai?
Persze ennek a megvalósításához némi tervezés kellhet, és a vendégeket is motiválni kell, hogy alanyok legyenek. Viszont ha ez a rész kipipálva, onnantól kezdve már könnyű elkészíteni az egyedi vászonképeket.

2023. jan. 31.