A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

VÁSZONKÉP VAGY PAPÍRNYOMAT – MELYIK A JOBB DEKORÁCIÓS MEGOLDÁS?

VÁSZONKÉP VAGY PAPÍRNYOMAT – MELYIK A JOBB DEKORÁCIÓS MEGOLDÁS?

 

Ha lakás- vagy irodadekorációról van szó, ma már sok esztétikus megoldás közül választhatunk. Rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek például a keretezhető poszterek és magas minőségű printek, melyekhez aránylag sok helyen hozzájuthatunk.
Ezek többsége valóban mutatós, azonban a legtöbben egyetértünk abban, hogy egy vászonképpel nehezen tudják felvennie a versenyt, akár egyediségről, akár minőségről van szó.
Most megmutatjuk, miért az egyedi vászonkép a legjobb megoldás, ha valami igazán szép és tartós díszt szeretnénk, akár az irodádba, akár a saját nappalidba vagy hálószobádba.

 

Élettartam

A papír printek egyik legnagyobb problémája a sérülékenységük. Ha nem keretezzük be őket, könnyen gyűrődhetnek és szakadhatnak, és már búcsút is mondhatunk a szép fali dekorációnak. Arról nem is beszélve, hogy még üveg mögött is megvan annak az esélye, hogy idővel megfakulnak és elveszítik eredeti megjelenésüket.
A vászonképek ezzel szemben jóval tartósabbak, nem kell aggódnunk az amortizációjuk miatt.
Egyedi képeinket csúcsminőségű, tartós, pamutvászonra nyomtatjuk, ami nem nyúlik, és hosszú idő után se enged feszességéből. A kivitelezéshez környezetbarát, csepp- és UV álló festéket használunk, ami nem pattog le, nem fakul, és nem folyik, így egyedi tervezésű vászonképed hosszú ideig a szoba vagy az iroda kiemelkedő dísze lehet.

 

Egyedi méret és forma

A papír printek a legtöbb esetben meghatározott méretben kaphatók. A kisebb, A4-es mérettől egészen a nagy, plakátméretű képekig választhatunk közülük, azonban az egyedi méret és forma a legtöbb esetben nehezen megoldható. Főként abban az esetben, ha nyomatunkat keretben szeretnénk a falra akasztani.
Az egyedi vászonkép ezzel ellentétben 100%-ban személyre szabható. Tervezőalkalmazásunk lehetővé teszi, hogy egy néhány centis kép mellett akár egy több méteres vásznat is a falra akaszthassunk. Sőt, nem csak a méretet, de saját vászonképed formáját is könnyedén meghatározhatod, bármilyen számodra tetsző elrendezést kialakíthatsz.

 

Exkluzivitás

Egy papírra készült nyomat, legyen akármilyen szép, nem tudja visszaadni azt az exkluzivitást, ami egy egyedi vászonkép alapvető tulajdonsága.
Egy saját tervezésű vászonkép lehet elegáns és dekoratív, sugározhat nyugalmat, de lehet akár dinamikus és modern is. Csak rajtad múlik, milyen fotót vagy grafikát választasz, mi pedig életre keltjük saját, egyedi elképzelésed! Mindezt olyan módon, hogy biztos lehetsz a száz százalékig exkluzív, prémium minőségű kialakításban.

 

Ajándéknak is kitűnő

Egy vászonkép olyan dolog, melyet adni és kapni egyaránt öröm. Olyan, maradandó emlék, mellyel bármikor megajándékozhatjuk szüleinket, gyermekeinket, barátainkat, munkatársainkat, de akár még magunkat is.
Az esztétikus és időtálló megvalósítás teszi különlegessé, ezáltal képes belopni magát szinte bárkinek a szívébe. Ez pedig olyan tulajdonság, melyet a legszebb kivitelezésű papír printek sem képesek igazán pótolni.
Ha neked is megjött a kedved ahhoz, hogy megtervezd saját, egyedi vászonképedet, vagy pedig meglepd szeretteid, egy korábbi bejegyzésünkben arról is olvashatsz, mire kell odafigyelned a tervezés során annak érdekében, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes legyen.

2023. már. 06.