A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

MIÉRT AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A LEGJOBB SZEMÉLYES AJÁNDÉK?

MIÉRT AZ EGYEDI VÁSZONKÉP A LEGJOBB SZEMÉLYES AJÁNDÉK?

 

Nyakunkon az ünnep, a homokóra pedig megállíthatatlanul pereg. Egyre kevesebb az ajándékvásárlásra felhasználható idő, és habár a boltok polcai roskadásig vannak tömve a tömeggyártott termékekkel, sokan mégsem tudják, mit is vásároljanak a fenyőfa alá családtagjaiknak, barátaiknak. Ez érthető, hiszen a legtöbben szeretnénk valami igazán egyedi, maradandó dologgal meglepni szeretteinket. Sokakat azonban megakadályoz ebben az idő, illetve a kézügyesség hiánya, így lemondanak a személyre szabott meglepetések elkészítéséről. Pedig igazán exkluzív, szívhez szóló ajándékot nem csak saját kezűleg készíthetünk. Az egyedi vászonkép tökéletes meglepetés lehet, legyen szó akár karácsonyról, akár születésnapról, vagy bármi egyéb, fontos eseményről. Ebben a bejegyzésben azt is megmutatjuk, miért ez a legjobb megoldás, ha szeretnénk valami igazán különleges dologgal megörvendeztetni szeretteinket!

 

Mert személyes

Az egyedi vászonkép olyan meglepetés, mellyel a megajándékozott fél egészen biztos, hogy nem fog sehol máshol találkozni. Legyen szó akár egy portréról, akár egy családi nyaraláson készült fotóról, vagy bármilyen értékes, elkapott pillanatról. Egy megfelelő minőségű fotó segítségével bármilyen emlékezetes momentumból valódi mestermű varázsolható, mely megőrzi a szép emlékeket, és méltán lehet a lakás bármely pontjának kiemelt, exkluzív dísze. A legjobb pedig az egészben, hogy az egyedi vászonképek esetében nem csak maga a fotó, de a forma is teljesen személyre szabható. Nálunk ugyanis nincs sablon méret, minden kép egyedi méretre készül, az átfutási idő növekedése nélkül. Akkor sem kell tehát aggódnod, ha jó szokáshoz híven az utolsó pillanatok valamelyikére hagyod az ajándékvásárlást!

 

Mert maradandó

Szakértelmünk, tapasztaltunk, és profi gépparkunk garantálják a tökéletes minőségű, maradandó ajándékot. Az egyedi tervezésű vászonkép ugyanis olyan prémium alapanyagok segítségével, olyan eljárással készül, melyek nem csak a nappali tökéletes díszét garantálják, de az idő vasfogának is ellenállnak. Nem csak a környezetbarát vászon, de a nyomás során használt festékek is kiemelkedő minőséget képviselnek, és garantálják a gyönyörű, páratlan végeredményt, melyben sokáig gyönyörködhetünk anélkül, hogy a környezeti hatásoknak köszönhetően megkopna vagy megfakulna.

 

Mert egyszerűen megtervezhető

Köszönhetően az egyedi fejlesztésű, interaktív vászonkép tervező modulunknak, alig telik néhány kattintásnál többe, hogy megtervezd a tökéletes ajándékot barátaid, családtagjaid, vagy akár saját magad számára. A kiválasztott fotó feltöltése után a kép méretét is formáját is magad tervezheted meg, és a látványtervet akár 3D-ben is megtekintheted. Vászonkép tervező alkalmazásunk egyedülálló módon, azonnal megmutatja, hogyan fog kinézni a nyomtatott vászonkép, kérésre pedig ingyenes látványtervet kis készítünk, melyet a nyomtatás előtt megtekinthetsz. A rendelés leadását követően pedig már indulnak is a gépeink. A kész nyomatot ezután pár napon belül kézbe is veheted, közben pedig bármilyen felmerülő kérdéssel vagy kéréssel pedig bátran fordulhatsz hozzánk. Ha minket választasz, egészen biztos lehetsz abban, hogy szuperegyedi, szuperkülönleges vászonképet fogsz kapni, mely minden alkalomra tökéletes meglepetés, és a megajándékozott felek is imádni fogják!

2023. már. 06.