% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Hibáztunk! Így oldottuk meg a helyzetet

 

 

Az elmúlt években többezer vászonképet készítettünk. Voltak közöttük kisebb, nagyobb méretűek, egy - és többrészesek, mind egyedi méretben, személyre szabottan. Nagy gondot fordítunk a legjobb minőségű kivitelezésre és arra is, hogy a kiszállítás során se sérüljenek a csomagok.

Körülbelül egy hónapja azonban hiba csúszott a gépezetbe. Két csomagon véletlenül felcseréltük a címkéket, így a futár rossz címre szállította ki a megrendelt vászonképeket. Sajnos ez a hiba csak a képek átvételekor derült ki, ráadásul mindkét képet ajándékba szánták. Fontos volt, hogy a képek határidőre megérkezzenek.

vászonkép-csomagolás-autó
 

 

A probléma tisztázása után azonnal autóba ültünk és elmentünk az egyik képért Kecskemétre, onnan pedig a "csereképpel" tovább indultunk Érdre. Miután ott kicseréltük az általuk megrendelt eredeti vászonképet, visszamentünk Kecskemétre és átadtuk a megrendelőnek az ő képét. Hajnali 2 órára minden kép a megfelelő megrendelőhöz került. Mindenki időben megajándékozhatta a szeretteit, mi pedig reggel folytattuk tovább a munkát.
Később ezt a levelet kaptuk érdi megrendelőnktől:

""Kedves Ildikó, Csaba és Tamás!
Szeretném még egyszer megköszönni Önöknek, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy a rendelt képem időben megérkezzen hozzám.
Elismerésre méltó a szolgáltatásuk, csak ajánlani fogom Önöket. Nagyon gyönyörű lett a kép.
Köszönettel:
Brigitta, Érd""

útvonalterv