% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

A RÉGI ÉS ÚJ ÖSSZHANGJA

A RÉGI ÉS ÚJ ÖSSZHANGJA

 

Minden otthon a bentlakók saját kézjegyét és ízlését tükrözi. Lehet, hogy valaki a régi stílus kedvelője, valaki az egyszerű berendezés híve, megint mások az ultramodern formák szerelmesei, vagy a minimalista stílus megszállottjai. De akadnak olyanok is, akik nem akarnak elköteleződni egyik irányban sem, mert több stílusban is meg tudják találni azokat a jegyeket, amiből létre hozhatják maguk számára a megfelelő, színes világot.

 

Aktualizálni a régit

Az eklektika mindig is alternatívát nyújtott az építészeknek és a designereknek, hogy a különböző korok legszebb stílus jegyeit egy helyen ötvözhesse. Így egyszerre adhat klasszikus és modern ízt az elkészült alkotásnak, legyen az egy épület vagy más művészeti produktum. A régebbi kinézet azonban hátrányossá válik, ha nem vigyázunk rá. Az előző korok örökségeit érdemes kiemelt figyelemmel rendben tartani, mert ellenkező esetben nagyon szomorú benyomást keltenek.
A régi köntösbe bújtatott új dolgok valahogy mindig is könnyebben elfogadásra kerülnek. Így van ez a falunkat díszítő képek tartalmával is. Egy régi városkép, egy régi fénykép, ráadásul vászonra nyomtatva, csodás kiegészítője az otthonunknak. A vászonra nyomtatás miatt még régies kinézetét is meg tudja tartani.
A lakások mérete és megépítésének ideje befolyásolhatja a kialakítani kívánt enteriőrt, de azt mindig mi magunk dönthetjük el, hogy milyen messzire merészkedünk a belső designe és arculat kialakításával. Ha nincs ötletünk, persze megbízhatunk profi szakembert, de böngészhetünk az interneten is újabb sugallatok után.

 

A harmónia beállítása

A legfontosabb dolog a stílus és a korszakok keverésének szempontjából, hogy meg kell találni a tökéletes egyensúlyt. A falak díszítése sosem utolsó szempont. Ráadásul a képek évszakonként, hangulatonként könnyen cserélhetőek, így a leggyorsabban lehet megváltoztatni az otthonunk hangulatát.
A vászonokra készített képek már hosszú évszázadok óta bizonyították, hogy tökéletes elemei az otthonoknak. Az ábrázolt témáktól függetlenül a vászonképek képesek arra, hogy elmélyítsék a lakás dimenzióit és alátámasszák a megálmodott hangulatot.

 

A korszakokat áthidaló vászon

A vászonképek manapság egyszerre hordozzák magukban az újnak és a réginek az érzetét. A vászon textúrája a szemnek kellemes rusztikus érzést kölcsönöz mindennek, ami ábrázolásra kerül a felületén, és ezért tökéletes sarokkövei az otthonoknak. Ezen tulajdonsága képessé teszi még arra is, hogy az említett balansz beállítsa lakásunkban, ha kifejezetten a régi és az új vegyes hatását szeretnénk a saját kedvünkre formálni.
A vászon anyaga már első ránézésre is különleges. Ellenállóképességét pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a múzeumokban felhalmozott műkincsgyűjtemények festményei. Az időtállóság nem csak az ellenállóképességet támasztja alá, hanem azt az állandóságot, amire az otthonunkba való belépéskor igazán szükségünk van. Azt a kis változatlanságot, ami semmiképen nem egyhangú, de kényelmes feltöltődési lehetőséget biztosít számunkra a dolgos hétköznapok után.

 

Ha igazán egyedivé szeretnéd varázsolni az otthonod, akkor itt nálunk azonnal megteheted, és néhány kattintással az általad kiválasztott formában kinyomtatjuk és elkészítjük azt a képet, amit otthonodba megálmodtál. A felhasznált alapanyagok prémium minőségének köszönhetően a nálunk nyomtatott vászonkép sokáig megtartja azt a hangulatot, amit te alakítottál ki saját magad és az otthonod számára, és így addig élvezheted otthonod belső egyensúlyát, ameddig akarod.

2023. már. 06.