% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

EGY REMEK ÖTLET: CSALÁDFA VÁSZONKÉP

Kitűnő designelem

 

Otthonod berendezése, stílusa meghatározza a mindennapjaid, hiszen elsősorban ez a lelki és fizikai feltöltődés elsőszámú helyszíne. Éppen ezért kiemeltenfontos, hogy olyan tárgyakkal vedd körül magad, melyekre jó ránézni és örömmel töltenek el. A minőségi fali vászonképek otthonod legfőbb díszei lehetnek és nagyban hozzájárulnak a jó kedélyállapothoz.
A családfa feltérképezése nagyon hálás feladat, hiszen származásodatmegismerve és tisztelve fejezheted ki családcentrikus hozzáállásod. Segítségünkkel ezt egy sokkal magasabb szinten is kivitelezheted. Az általános családfarajzok többnyire nagyobb papírra kerülnek, a régi fotók pedig ragasztóval vannak felapplikálva, ami nem kimondottantartósmegoldás.

 

Vigyázz a régi képekre

Mindamellett, hogy nem kelt kimondottan igényes hatást, az értékes régi képek is károsodnak, melyek nagyszüleink, dédszüleink vagy ükükük-felmenők emlékét őrzik. Emellett a méretek és a kivitelezés is korlátozott lesz, hiszen a nyomatott papírkép mérete adott, ami nem feltétlenül alkalmas az elképzeléseinkhez.
Emiatt érdemes megfontolni, hogy a családtagok képeit vászonképre nyomtatva helyezed el a falon. A döntés minden estben a te kezedben van, hiszen egészen kicsi területet foglaló családfát is készíthetsz, de ha úgy tetszik, akkor nagy méretben is kivitelezheted, akár az egész falat betöltő volumennel.
Nálunk lehetőséged van fotók alapján előhívott vászonképek rendelésére, ami a felmenőkről készült rendkívül régi képeket is örökké tartóssá teszi. Nagy előny még, hogy a fotóalapon elküldöttképek manipulálhatók, színezhetőek vagy esetleg monokrómmá is tehetőek. Ezekkel a feltételekkel nagyon profi és magas minőségű családfát leszel képes varázsolni az otthonodba, ami bizonyára az összes vendéged tetszését elnyeri majd.

 

Engedd szabadjára a kreativitásod

Ha úgy döntöttél, belevágsz a családfakutatásba, akkor amellett, hogy fantasztikus történeteket ismerhetsz meg őseidről, még a kreativitásod is fejleszti. Ha megkérdezed édesanyád vagy idősebb hozzátartozóid a család történetéről, általában szívesen és hosszan mesélnek a múlt eseményeiről.
Ezt gyermekeidnek továbbadva hozzájárulsz a családod nevének és emlékének fennmaradásához. Ezt a tisztes tevékenységet pedig vászonképeken megörökítve még exkluzívabbá teheted, kreativitásodat is hozzátéve.

 

Ragadj ecsetet

Ha megszerezted a kellő információkat és összegyűjtötted a képeket, ráadásul már a képek helyét is kitaláltad, engedd szabadjára kreativitásod. A falfelületre gyönyörű elemeket is festhetsz, akár magát a fa törzsét is megalkothatod, aminek az ágaira majd a képeket akasztod.
Ez egy nagyon kreatív és szabad hozzáállást igényel tőled, viszont szerintünk mindenképp megéri a befektetést. Természetesen a feladatot profi falfestőre is bízhatod, aki szintén varázslatos hangulatot és formákat teremthet otthonodban.
Szerintünk igazán menő és bevállalós projekt egy ilyen családfa megalkotása, hiszen valóban egyedülálló dologról beszélünk. Természetesen a munka nagyobb része rád hárul, hiszen ez egy izgalmas, kalandos utazás is egyben, mely a gyermekek számára is élvezetes lehet. A mi tisztünk a minőségi vászonképek megalkotása, pont úgy, ahogy elképzelted, a legtartósabb és legmagasabb minőségben. Kalandra fel!

2022. szept. 21.