% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

PRAKTIKUS OTTHONI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK, HOGY POZITÍV HANGULATBAN INDULJON A 2023-AS ÉV

PRAKTIKUS OTTHONI DEKORÁCIÓS ÖTLETEK, HOGY POZITÍV HANGULATBAN INDULJON A 2023-AS ÉV

 

Egy kis otthoni kreatívkodás és dekorációs aktivitás hatására rögvest kedvezőbb hangulatban veheti kezdetét az újév. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy az egyedi vászonképek mellett milyen elemekkel és megoldásokkal dobható fel az otthon hangulata 2023-ban.

 

Várhatóan még inkább előtérbe kerülnek a DIY megoldások

DIY, vagyis az angol nyelvű fordításnak megfelelően „csináld magad”. Az elmúlt években egyre komolyabb népszerűségnek örvendő irányzat a prognózisok szerint még inkább előtérbe kerül majd 2023-ban.
Mondhatjuk úgy is, hogy a kreatív vénával megáldottak szabad kezet kapnak. Nemcsak elfogadott, hanem valósággal trendi dolog lesz saját kezűleg elkészíteni az otthoni dekoráció egyes elemeit, legyen szó éppenséggel fali, asztali vagy a mennyezetre illeszthető dekor elemekről.

 

Tükrök a falra, méghozzá nem is akármilyen kivitelben

A 2023-ra vonatkozó előrejelzéseket szemügyre véve egybehangzó jóslat mutatkozik a tükrökre vonatkozóan. Ha tehát az újév lakberendezésre vonatkozó trendjeit vesszük alapul, akkor várhatóan a tükör lehet az egyik legjobb barátunk.
A jól bevált és szuper módon festő egyedi vászonképek, portrék és rajzok mellett tehát erősen indokolt lehet helyet szorítani a nappali falán egy esztétikus tükörnek is. Ami a stílust illeti, a modern irányzatok mellett egész bátran választhatunk akár az antik vonalról is.
Vagy másként fogalmazva a korábban meguntnak és leharcoltnak hitt antik tükörbe érdemes lehet új életet lehelni, hiszen az otthoni dekoráció egyik meghatározó elemeként funkcionálhat.

 

A papír, mint az otthoni dekoráció egyik legnépszerűbb eszköze 2023-ra

Nézzük meg gyorsan, mit várhatunk a matériák terén 2023-ban. Minden jel arra mutat, hogy az újév slágere ebből az aspektusból a papír lesz. Mégpedig az újrahasznosítás és fenntarthatóság szellemiségével megfűszerezve.
Gyorsan közbe is szúrnánk, hogy az egyedileg összeállított, és az online szerkesztőben pikk-pakk megalkotott vászonkép lehet az egyik legklasszabb dolog, ami 2023-ban a papírral történhet. Hogyha a hozzáadott értéket vesszük alapul, akkor legalábbis mindenképp.
Emellett persze némi fantáziával, illetve a releváns blogokon, videós platformokon és magazinokban inspirálódva a papír számtalan egyéb hasznosítási lehetőségére lehet rábukkanni, természetesen dekorációs jelleggel.

 

A falak hasznosításának egyéb kreatív lehetőségei az újévben

A falaknak egyébként is kiemelt szerepe van az otthoni dekoráció kialakítása kapcsán, ez pedig várhatóan 2023-ban még inkább így lesz. Elvégre a nappali, a háló, a konyha és a vendégszoba falai sokkal többet érdemelnek annál, minthogy csupaszon és semmitmondóan álljanak velünk szemben.
Ahogy fentebb is utaltunk már rá, az egyedi vászonkép sokféle kivitelben, méretben és témában passzolhat az otthon falaira. Kiemelhet egy-egy klasszul sikerült közös fotót, emléket vagy célkitűzést, kollázs formájában pedig még inkább megnövelhető a hozzáadott értéke.
Mindemellett persze egy-egy rajz, festmény, portré, városkép, vagy bekeretezett alkotás szintén helyet kaphat a falakon annak érdekében, hogy a megújult dekoráció konstans jelleggel dobja fel a hangulatot.

 

A növények és fényforrások kiemelt szerepe

A növények jelenléte többféle aspektusból is kedvező hatást gyakorolhat a beltéri milliőre 2023-ban. Eleve élettani szempontból is remek választást kínálnak, hiszen a jelenlétükkel növelhető a levegő minősége, miközben az esztétikum szempontjából is sokat dobnak a hangulaton.
Mindezen felül az alkalmazott lámpák és fényforrások tekintetében is célszerű lehet lépéseket tenni a megújulás felé. Elvégre már csak a falakon helyet kapó egyedi vászonképek is tetszetősebb látványt kínálhatnak kedvezőbb megvilágításból.

2023. feb. 21.