A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

KREATÍV PROGRAM ÖTLETEK DECEMBERRE AZ ESZTÉTIKUS FOTÓK SZERELMESEINEK

KREATÍV PROGRAM ÖTLETEK DECEMBERRE AZ ESZTÉTIKUS FOTÓK SZERELMESEINEK

 

Ha szenvedélyesen rajongsz az esztétikus látványt nyújtó fényképekért, ezen felül pedig maga a fotózás sem hagy hidegen, akkor a december elképesztően sok lehetőséget tartogathat a számodra. Most segítünk abban, hogy észre tudd venni ezeket és igazán klassz képeket tudj készíteni.

 

Fotózzátok le a csillogó adventi fényeket

Évről évre lebilincselő látványt nyújt, ahogyan az adventi időszakban a komplett város ünnepi díszbe öltözik. Mindenütt fényárban úszó égősorokkal találkozhatsz, nem beszélve a kirakatok és nagyobb terek mesés díszítéseiről.
Naná, hogy ilyenkor még inkább érdemes magadnál tartani a fotó masinát. Így amikor csak magával ragad az ihlet, máris kattinthatsz néhány csodás pillanatfotót. Persze a sötétedés után kivitelezett minőségi fényképek igényelnek némi speciális beállítást, ennek nézz utána időben.

 

Emlékezetes fotók az első hóesésről

Ugye, hogy az égből aláhulló finom hópehelyek látványa neked is egyből a gondtalan gyermekkort juttatja eszedbe? Varázslatos látvány, amikor a táj néhány óra leforgása alatt hófehér köntösbe öltözik.
Ilyenkor aztán irány a természet, vagy a közeli játszótér, és már készülhetnek is egymás után az álomszép fotók. Igazából csak rajtad áll, hogy milyen megközelítésben kívánod majd megörökíteni a télies formát felvevő tájat.
Persze mehetsz akár a hangulatok visszaadása felé is. Egy-egy önfeledt hógolyó csata vagy hóemberépítés például egyaránt olyan mulatságnak számít, amit egész egyszerűen vétek volna megörökítés nélkül hagyni.

 

Lapozd át az idei évben lőtt és legszebbre sikerült fényképeket

Le mernénk fogadni, hogy a telefonod és a fényképeződ memóriakártyája valósággal roskadozik az idei évben lőtt fotók terhétől. Habár idén nehezebb volt külföldi nyaralásokat tervezni, ettől függetlenül remélhetőleg kijutott azért a kellemes élményekből.
Édes nosztalgiával és lelket melengető érzéssel átitatott pillanatokat szerezhetsz magadnak, ha egy bögre kakaó és puha takaró társaságában bekuckózod magad egy álmos vasárnap délután, és végig böngészed a 2020-ban készített fotók tárházát.
Annál is inkább, mivel a karácsony ünnepéhez közeledve nemsokára ki kell majd találni, kinek mit is fogsz ajándékozni. Ha minőségi fotókból akad kéznél szép számmal, akkor tökéletes alapod lehet a szívhez szóló meglepetésekhez.

 

Készíts kreatív DIY karácsonyi ajándékokat a legjobb fotóidból

A fotókkal kapcsolatos ajándékok egy magukban testesítik meg a kreativitást, az ötletességet, a gondoskodást és a figyelmességet. Éppen ezért nem is nagyon tudsz mellé lőni, ha a szeretet ünnepén fotós ajándékkal leped meg a hozzád közel állókat.
Készíthetsz nekik ízléses albumot, rendelhetsz online naptárt saját fényképekkel, no és persze az egyik legmenőbb ajándékötletnek számító egyedi vászonképről még nem is ejtettünk szót.
Lenyűgöző, hogy mi mindent tudsz alkotni néhány egészen szuperül sikerül fénykép segítségével. A legjobb az egészben pedig az, hogy a fotós ajándékok maradandó élményt kínálnak. Nem felejtjük el őket az ünnepek után, hiszen rendszeresen köszönhetnek vissza a lakás egy-egy pontjáról.

 

A december a páratlanul szép ételfotók igazi Mekkája lehet

Nálatok mi lesz az ünnepi menü a december forgatagában? Lesz ínycsiklandó mézeskalács sütés? Készül majd finom bejgli mákos vagy diós kivitelben? Esetleg helyet kap majd az ünnepi asztalon a karácsonyi halszelet, a töltött káposzta, vagy a receptkönyvből ellesett legújabb különlegesség?
Egy vérbeli ételfotós ezeket a ziccereket egyszerűen nem hagyja ki. Használd ki a kínálkozó alkalmakat, és fejleszd a tökélyre az ételfotózással kapcsolatos szenvedélyed megélését.

2023. feb. 21.