% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

% % %  KARÁCSONYIG 10% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE, MÉRETTŐL FÜGGETLENÜL!    % % %  

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

Látványos dekorációval dobnád fel az unalmas falakat? Van egy ötletünk: nagy képek a falra!

Látványos dekorációval dobnád fel az unalmas falakat? Van egy ötletünk: nagy képek a falra!

Ha nagy képeket teszel a falra, az garantáltan magára vonja a tekintetet, ezért ha hatásvadász dekoráción töröd a fejed, akkor nem is kell tovább gondolkoznod! A nagyméretű vászonképek az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a lakberendezés területén. Ezek a különleges műalkotásoknak is beillő nyomatok igazi élményt nyújtanak a lakásban, és nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyedi és stílusos enteriőrt teremtsünk. 

Azonban a nagyméretű vászonképek kiválasztása és elhelyezése komoly kihívásokat is jelenthet. Ezért ebben a blogbejegyzésünkben bemutatunk néhány tippet és ötletet a vászonképek megfelelő kiválasztásához és elhelyezéséhez.

A nagyméretű vászonképek előnyei

A nagyméretű fali dekorációk számos előnyt kínálnak a lakberendezésben. Először is egy nagyméretű vászonkép rendkívül látványos a nagy falakon, így a szoba terének és hangulatának jelentős javítására képes. Ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy az adott térben domináns színt vagy motívumot helyezzünk előtérbe.

Miután eldöntötted, hogy milyen témát szeretnél látni a falon, valamint kiválasztottad a megfelelő méretet, csak annyi a dolgod, hogy megrendeled a terméket. A weboldalunkon egyszerűen leadhatod a rendelésed és hamarosan házhoz érkezik az új látványos fali dekoráció.

A nagy képek falon történő elhelyezésének módja

Az elhelyezés módja is kulcsfontosságú a nagyméretű dekoráció esetében. Először is fontos, hogy megfelelő helyre helyezzük a vászonképet, ahol a legjobban érvényesül majd az adott falfelületen. A vászonkép magassága is fontos tényező, mivel az alacsonyra helyezett kép összenyomott és zsúfolt hatást kelt, míg a magasra helyezett kiesik a látómezőből.

A nagyméretű vászonképek a lakberendezésben fantasztikus hatást keltenek és kiemelik az adott teret. Azonban a megfelelő megvilágítás is elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán érvényesüljön és hatásosan mutasson.

A megfelelő fényforrás kiválasztása

A megvilágításához megfelelő fényforrást kell kiválasztani. A legjobb választás az állítható fényforrás, amelynek segítségével az irányított fényt közvetlenül a vászonképre irányíthatjuk, továbbá lehetőséget ad arra, hogy az intenzitását is szabályozzuk, így biztosíthatjuk a megfelelő világítást.

Tartósabb és jobb minőségű

A vászonra nyomtatott képek sokkal tartósabbak és minőségibbek, mint a hagyományos papírnyomatok. A vászon anyaga ellenállóbb a környezeti hatásokra, mint a papír, és kevésbé sérülékeny, valamint hosszabb ideig megőrzik eredeti színüket, mint a papírnyomatok, így az évek múlásával is élvezhetőek maradnak.

A festővászon struktúrája miatt a képeknek mélyebb textúrája van, amelynek köszönhetően élénkebb és realisztikusabb hatást keltenek. Évek múltán sem fognak kifakulni a színek, hanem eredeti szépségében fog pompázni, köszönhetően a csepp- és UV-álló festéknek, valamint a professzionális gépparkunknak.

 

A művészi vászon alapanyagnak köszönhetően környezetbarátabb megoldás, mint a papírnyomat, mivel az anyaga tartósabb és kevesebb hulladékot termel a gyártási folyamat során. Ha segítségre vagy tanácsra van szükséged, akkor keress bennünket az elérhetőségeinken és szívesen segítünk, hiszen az a célunk, hogy maximálisan elégedett legyél a rendelt termékkel!

2023. máj. 11.