A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

20 000 Ft rendelés felett a kiszállítás INGYENES.

Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-V: 08-20h

Ahol az egyedi vászonképek születnek.

Nagyméretű vászonkép

Gondolkozz nagyban, válassz nagy méretű vászonképet!

 

Ha szeretnél egy igazán ütős és egyedi dekorációt az otthonodba, akkor készítess a kedvenc fotódból nagy méretű vászonképet! Mutatós, időtálló és minőségi dekoráció lesz, meglátod. A méretes vászonkép kerülhet a nappaliba, a hálószobába, a gyerekszobába, de az iroda falán is remekül mutat majd.

 

Elegendő hely áll a rendelkezésedre? Akkor dönts a nagy méretű vászonkép mellett!

Ha kedvenc fotódat szeretnéd látni a nappalid falán, és ráadásul elég nagy szabad falfelület áll a rendelkezésedre, akkor nagyobb méretben rendeld meg a fotót! Akár többméteres változatban is csodálhatod a képet. A nagy szabad falfelületek nagyszerű lehetőséget biztosítanak a többméteres képeknek. Választhatsz olyat is, amely egy teljes falfelületet kijelöl. Hidd el, nincs olyan, hogy túl nagy kép! Csak figyelj az egyensúlyra és harmóniára!
Ha szeretnéd megváltoztatni a nappalid vagy a hálószobád hangulatát, viszont nem szívesen vállalnád a festéssel járó macerát és felfordulást, akkor javasolunk egy sokkal egyszerűbb és kreatívabb megoldást. Egy pedig nagy méretű vászonképet!
A kanapé fölött vagy az étkezőben, egy-egy üres falfelület nagyszerű lehetőséget nyújt egy új színfoltnak. Ha új színt és hangulatot szeretnél vinni a helyiségbe, akkor egy nagyobb vászonkép segítségével ezt könnyen megteheted, csak le kell adnod a megrendelést, és hamarosan a falra is akaszthatod a képet.
Akár vidámabbá kívánod tenni a színek segítségével, akár drámai hatást szeretnél elérni, a vászonképekkel sikerülni fog a kívánt összhatást életre kelteni. Egy letisztult enteriőrben szuperül mutat egy fekete-fehér kép, míg egy bohém helyiségben lehet színesebb témát is választani. Először döntsd el, hogy hol legyen a szoba fókuszpontja, amit szeretnél hangsúlyozni egy erőteljes fotóval! A hatás nem fog elmaradni!

 

Miért jobb a vászonkép a papírnál?

A papírra nyomtatott képek sérülékenyek, mert könnyen szakadnak, gyűrődnek. Ha védve is van a keretben a vékony üveglap mögött, akkor is kifakulnak a színek, főleg akkor, ha napsütötte helyiségbe kerülnek. Viszont a minőségi, művészi vászonra nyomtatott kép hosszú idő után is megőrzi a szépségét.
Ha bennünket választasz, akkor a kiválasztott fotódat minőségi vászonra nyomtatva kapod meg, valamint a csepp- és UV-álló festék használatnak köszönhetően a kép sokáig fogja ékesíteni az otthonod vagy a munkahelyed falát, mert nem fognak kifakulni a színek.

 

A vászonkép hosszú idő után is eredeti szépségében pompázik

Akármilyen szép papírra van nyomtatva a kép, nem tudja azt a hatást elérni, mint egy vászonkép. A fényes papírra nyomott és üvegkeretes fényképtartóban elhelyezett fotók sok esetben tükröződnek, így élvezhetetlenek. A vászonképek matt kivitelben készülnek, ezért a napsütötte vagy erős fénnyel megvilágított szobában is csodásan mutatnak.
Mit ábrázoljon a kép? Bármilyen jó minőségű fotó remekül mutat vászonra nyomtatva - akár természetfotóról van szó, akár családi képről vagy a kedvenc művészünk absztrakt képéről. A vászon textúrájának köszönhetően a képek igazán élethűek lesznek.
A nagy képek remekül mutatnak a nappaliban. Ha kedvet kaptál ehhez a nagyszerű dekorációs ötlethez, akkor örömmel elkészítjük Neked az elképzeléseidet! Ha kérdésed merül fel, vagy nem vagy biztos benne, hogy a kívánt kép megvalósítható-e, akkor keress bennünket bátran az elérhetőségeinken, szívesen segítünk!

2023. jan. 23.