% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

% % %    ŐSZI AKCIÓ  % % %     20% KEDVEZMÉNY MINDEN VÁSZONKÉPRE!!    % % % 

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.
Segíthetünk? +36 70 552 32 09 | info@vaszonkepem.hu | H-P: 08-20h

KREATÍV VALENTIN NAPI ÖTLETEK

KREATÍV VALENTIN NAPI ÖTLETEK

 

Hamarosan újra itt a Február és benne a Valentin nap. Ha szeretsz valakit, ez a nap tökéletes arra, hogy kifejezd az érzéseidet iránta. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a virágot, a csokit vagy az új fényszórókat az autójához hagyd meg az év bármely más napjára? Lepd meg valami olyan ajándékkal, amire nem számít, de mégis a szerelmedet mutatja ki iránta!

Biztos lehetsz benne, hogy a párod értékelni fogja, ha veszed az erőfeszítést és valami egyedi dologgal leped meg őt. Mutatunk pár vászonkép ötletet Valentin alkalmából.

 

Egyedi vászonkép ajándék Valentin napra? Ezek a legjobb ötletek:

 

Vászonképet készíteni Valentin nap alkalmából nem egyszerű feladat, de a segítségünkkel még a legkevésbé kreatív ötletekből is megnyerő és szeretetteljes ajándékot tudsz készíteni.

A vászonkép - ahogy a fényképek a polcon - emlékeket őriznek és amikor a kedvesed ránéz a nap folyamán, azonnal te fogsz az eszébe jutni és a pillanat, amit megörökítettél.

Meg akartuk könnyíteni a dolgod, így összegyűjtöttünk néhány kreatív Valentin napi vászonkép ötletet erre a különleges napra.

 

1. Azoknak, akik a "hagyományos" romantikát szeretik...egy kicsit felturbózva.

 

Hozzávalók:

- Néhány szál rózsa
- Egy nagy fehér lap
- Olló

Oké, tudom, hogy azt írtuk néhány sorral ezelőtt, hogy felejtsd el a virágokat, de ebben az esetben talán kivételt tehetsz. Vegyél néhány szál rózsát, de ahelyett, hogy egyszerűen odaadnád a szerelmednek, szedd le a szirmokat és rendezd őket el egy szív alakú nagy, fehér papírra egyenletesen. Ezután fotózd le az alkotásodat és rendeld meg tőlünk vászonképként.

Képzeld el, fantasztikusan fog kinézni művészi hatású vásznon, ráadásul a rózsák így örök életre megmaradnak.

 

2. Édesszájúaknak

 

Készíts egy szív alakú tortát (vagy rendelj cukrászdából), egyedi felirattal a tetején. (TIPP: Puhatold ki, milyen torta a kedvence a párodnak és van-e valamilyen érzékenysége)

Ha ez megvan, akkor fotózd le, rendeld meg tőlünk vászonképként és egyszerre add át mindkettőt.

 

3. Kreatív ajándék Valentin napra

 

Ehhez kell némi felkészülés és egy digitális fényképezőgép. Írd fel fénnyel, hogy "Szeretlek" vagy "Boldog Valentin napot" vagy...valami személyeset. Egy dátumot vagy valamit, amiről te jutsz az eszébe.

Oké, de mi az a fényfestés? Itt van egy videó fényfestéshez és mellé egy leírás magyarul:

 

https://youtu.be/LBFpH8rCzRQ

 

Őszintén...ez az ajándék, amelyet vigyorogva fog mutatni a barátainak, amikor eljönnek hozzá(tok) és megkérdezik, hogy mit kapott tőled Valentin napra. :) Leírás a kezdéshez: Fényfestés kezdőknek.

 

4. Egyszerűen nagyszerű

 

Vegyél elő egy naptárat, amire sok szöveget tudsz írni. Nyisd ki egy számotokra fontos napon, írd oda, hogy mit jelent ez a nap neked. Ezután fogj néhány színes gémkapcsot és hajlítsd őket szív alakúra. Tedd a vallomásod köré elrendezve, majd fotózd le. Ezután készíts belőle egyedi vászonképet és add ezt ajándékba.

 

5. Szabadidő

 

Van a párodnak hobbija? Személyre szabott és szeretetteljes ajándékhoz szedj össze néhány dolgot vagy fotót, szerkeszd meg szív alakúra, tegyél mögé egy kellemes hátteret (vagy küldd el nekünk elképzelésed emailben és mi megcsináljuk), és rendeld meg tőlünk vászonképként.

 

6. Örökzöld

 

Keress egy közös képet, amelyen együtt vagytok vagy csinálj egy fotót, amin Te vagy egy kézzel írt üzenettel a kezedben. Töltsd fel és rendeld meg egyedi méretben, művészi hatású vászonképként. Ez egy örökzöld ajándék, melyről mindig a meghittség, a szeretet és a szép emlékek fognak a párod eszébe jutni.

 

Talán nem minden ötlet nyeri el a tetszésedet, de biztosak vagyunk benne, hogy legalább az egyiknek nagyon örülne a szerelmed. Biztosak vagyunk benne, hogy egy egyedi vászonkép ajándék Valentin nap alkalmából hatalmas örömöt fog okozni a párodnak. Próbálj ki valami újat, hagyd a csokit más időpontra! :)

2023. már. 06.